divendres, 12 d’abril del 2013

Missió, visió i valors

Divendres negre


Quan mirem el perfil que defineix la nostra Companyia al seu web http://www.aiguesmataro.cat, ens trobem amb un apartat anomenat Missió, visió i valors que comença dient:

“Aigües de Mataró assumeix els reptes que suposen les noves polítiques de l’aigua i l’entrada del segle XXI, entenent l’aigua no com un bé comercial, sinó com un recurs natural i un patrimoni que s’ha de protegir i gestionar de manera eficient. La gestió integral del cicle de l’aigua és fonamental per al desenvolupament econòmic, social i cultural de la ciutat i la millora del benestar dels ciutadans.”


D'aquest escrit en volem destacar dues idees. En primer lloc: entendre l’aigua no com un bé comercial... I en segon: l’aigua és fonamental per al desenvolupament econòmic, social i cultural...  

Amb la primera us convidem a consultar les vostres darreres factures i calcular l'increment que s'ha produït per veure que tot i no ser un bé comercial, l'augment està molt per sobre de l'IPC; un cop fet això i veient els beneficis obtinguts per la Companyia, us expliquem la segona, que ve a dir que amb aquests diners, l'Ajuntament tindrà una bona font d'ingressos per a dur a terme el desenvolupament de la ciutat.

Molts us preguntareu per la frase que tanca el paràgraf i que ens parla de millora del benestar dels ciutadans. Nosaltres també ens ho hem preguntat i després de llargues reunions, discussions i deliberacions hem arribat a  la conclusió que deu ser una errada tipogràfica o un desafortunat “Copia i enganxa” que cal revisar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada