divendres, 5 d’abril del 2013

Cada gota ajuda? (6) La gota freda.


Continuem en  campanya: Cada gota ajuda



Ja fa uns dies que la companyia pateix la gota freda, però no com la pertorbació atmosfèrica que provoca precipitacions violentes i intenses durant unes hores o dies, sinó com un allau de queixes, reclamacions i consultes per part dels nostres abonats. D’aquells que en la darrera factura han pres consciència dels nous preus que s’apliquen en aquesta companyia i que superen en escreix el 13% d’augment que apareixia en els mitjans.

Tenint en compte la situació econòmica en la que es troben moltes famílies, aquesta gota freda esdevé sens dubte quelcom més que una gota, esdevé una galleda d’aigua freda, diluint i refredant les expectatives de molts ciutadans per superar i deixar enrere aquesta crisi, doncs no només veuen minvar els seus ingressos, sinó que veuen com els hi augmenten les taxes i tarifes dels serveis bàsics de forma indiscriminada, mentre per altra banda, afloren les irregularitats comeses per directius que no prediquen precisament amb l’exemple.

Aquests casos de corrupció, irregularitats i estafes que dia a dia apareixen entre la classe política com un xim-xim, a la llarga et deixen regalimant odi i impotència davant d’un paisatge no gaire encoratjador i són indicadors que la tempesta encara ha d’arribar. Queda palès un altre cop que, sempre plou sobre mullat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada